Hjem Nyheter Kattene Kattunger Tidligere Kull PlanerKontaktTil Minne

 

Briza. Fineste, godeste og snilleste Briza. De siste årene var du plaget med magesmerter, og nå var det så ille at du måtte få slippe. Takk for alt du har gitt oss med ditt vennlige nærvær. Du var den første katten som ble født her hos oss, og som har bodd her hele ditt liv. Briza sin side finnes her.

Smerten over å miste Milla er større enn jeg kan bekrive. Hun ble påkjørt av toget rett her nede hvor jeg trodde alt var helt trygt. Hvil i fred min vidunderlige jente, du er sårt, sårt savnet.

Millas side

 

Min første skogkattjente Helle er borte.  Hun døde ganske brutalt, og jeg er glad jeg ikke var hjemme når hun ble funnet av naboens hund bak låven vår.  Da var hun svært nylig død, med hodeskader.  Hva som har skjedd kan vi ikke vite, men sannsynligvis er hun blitt påkjørt.  Og så har hun klart å komme seg hele den lange veien hjem, og nesten inn i låven hun elsket å være i.  Det var veldig trist å miste Helle!  Hun var for oss den ultimate skogkatten - med FANTASTISK pelskvalitet (ser nesten ikke slik pels mer) herlig gemytt og vesen, og en suveren jeger.   Hvil i fred jenta mi!!  Du hadde et herlig liv mens du levde. 

Helles side

 

At jeg må sette en katt på denne siden, og at den første katten skulle bli Lurven er bare, bare grusomt.  Han døde av FIP sommeren 2010 etter å ha vært syk en god stund.  At min elskede gutt skulle få en slik grusom sykdom forstår jeg ikke, men han ble obdusert, og FIP konstatert. 

Hvil i fred min FANTASTISKE gutt.

Link til Lurvens side som er flyttet hit.